Създаденият по втория от общо осемте романа на Стив Олтън Мега

...
Създаденият по втория от общо осемте романа на Стив Олтън Мега
Коментари Харесай

Мега звяр 2: Падината стана най-гледаният филм през изминалия уикенд у нас

Създаденият по втория от общо осемте романа на Стив Олтън  " Мега звяр 2: Падината "  стана най-гледаният филм през изминалия уикенд , когато излезе по екраните у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Продължението на кино лентата от 2018 година, когато героят на Джейсън Стейтъм още веднъж бореше излязло от Юрския интервал морско животно, е гледано от 17 929 фенове и регистрира 247 688 лв. от билетите им.

На втора позиция е  " Опенхаймер " , който през уикенда, отбелязващ годишнина от събитието, върху което е концентриран кино лентата, прибавя още 16 374 фенове. Историята на индивида, който управлява плана " Манхатън ", е гледана към този момент от 124 805 фенове и има 1 580 637 лв. доходи от билетите им за трите седмици в кината.

Точно три седмици в кината е и третият по ред в топ 10 - фентъзи комедията   " Барби ". Историята на най-популярната кукла, която би трябвало да преобърне в нормалния им ред събитията в " Барби свят ", откакто Кен се пробва да откри мачизма, е гледана от общо  147 687 фенове и има 1 639 294 лв. от билетите им.

На четвърто място е другият летен шлагер -  " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част I ", който е по екраните от средата на юли. Преследването, съчетано с битката с изкуствен интелект, в което влиза даже и " Ориент експрес ", е гледано към този момент от 51 911 фенове и има 673 511 лв. от билетите им.

Пето място е за  " Привидения в къщата ", въодушевен от едноименната атракция на " Дисниленд ". Наемането на екип от " специалисти по духове " от семейство, което купува голямо имение, цялостно със сприхави духове, е проследено от 12 293 фенове и регистрира 142 214 лв. от билетите им за десетте дни в кината.

На шеста позиция измежду най-гледаните филми е  " Стихии ". Анимацията, представяща четирите естествени стихии – огън, вода, земя и въздух, и проследяваща техните завършения, е гледана от 64 101 фенове и има 737 822 лв. доходи.

Седмо място заема още един летен шлагер -  " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ". Петият филм от поредицата за най-известния археолог, който в този има шанса да малко да се запознае онлайн с борбата за Сиракуза отпреди 2 000 години, е гледан от 93 165 фенове и има 1 166 167 лв. за месец и половина в кината.

На осма позиция е  " Говори с мен ", който е твърдо в хорър жанра. Интензивното деяние, обвързвано с пристрастяването на група другари да викат духове благодарение на балсамирана ръка, е към този момент втора седмица по екраните, като са го гледали 8 753 фенове и има 96 747 лв. доходи.

Девето място заема анимацията  " Алберт ", която е в кината към този момент четвърта седмица. Датският роман за двама другари, които потеглят на вълнуващо странствуване, само че се оказват забъркани в обира на най-големия елмаз в света, е гледан от 7 214 фенове и има 70 209 лв. доходи от билетите им.

Десети по ред е  " Руби Гилман: Тийн кракен ". Анимационната история за израстването ни от дребни в огромни, в този случай - за тийнейджърката Руби, потомка на воини Кракен, борещи с русалките, която би трябвало да прегърне русалката Челси, с която са в една гимназия, е месец и половина в кината, като е гледана от 18 860 фенове и има  187 594 лв. доходи.

‘MEG 2: THE TRENCH’ earned more money on its global box office opening weekend than ‘THE FLASH’.
— The Hollywood Handle (@hollywoodhandle)
Миналия уикенд в киносалоните са били 62 693 фенове трима от всеки четирима са предпочели първи три кино лентата - " Мега звяр 2 ", " Опенхаймер " и " Барби ". Миналата година по същото време в киносалоните са били 29 462 души.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР